Desmond Cooper vender tilbage!

19453140_10155234411554718_1388970817445665951_o.jpg

Desmond “Dez” Cooper er tilbage! Det er med stor glæde at vi kan meddele at det har lykkedes os, at nå til enighed med Desmond Cooper for 2019 sæsonen.

Den tidligere NFL spiller for Jacksonville Jaguars, har siden hans ophold hos i Polen hos Wroclaw Panthers sidste år, haft et ønske om at vende tilbage til SGD, og det er nu i samarbejde med Desmond lykkedes at komme frem til en aftale.

“Vi er ekstremt begejstret for at kunne få Dez tilbage. Han er en kæmpe tilføjelse til hele klubben. Dez bidrager ikke kun på banen, men så sandelig også udenfor, hvor han i 2017 gjorde en stor indsats for at promovere sporten i lokalområdet, samt arrangere ekstratræninger for alle klubbens medlemmer. Desmond er en selvkørende drivkræft, som du kan give ansvar, og præcist dette har været en af de primære årsager til ønsket om genforening. Vi glæder os til at vi i 2019 kan nå ud til endnu flere skoler, så vi i skolernes idrætsundervisning kan præsentere den sportsgren vi elsker.” - udtaler sportsdirektør Casper Reinhardt til sgdfootball.dk

Vi glæder os til at tage imod Desmond, når han ankommer i foråret.

Desmond Cooper til hans første kamp på Rundforbi Stadion i 2017. Photo af MM Photography

Desmond Cooper til hans første kamp på Rundforbi Stadion i 2017. Photo af MM Photography