Ordrup Salonen ny sponsor i SGD!

Ordrup Salonen.png

Vi vil gerne med stor glæde byde velkommen til Ordrup Salonen i sponsornetværket i Søllerød Gold Diggers.

SALONEN er en helt ny frisørsalon, der slog dørene op i foråret 2018, beliggende på Clarasvej 2, 2920 Charlottenlund. Den nytænkende salon, med respekt for det klassiske, har til formål at give dig en fantastisk og hyggelig oplevelse, med fokus på kvalitet hele vejen igennem. I SALONEN er de stolte af deres helt nye flotte lokaler hvor du er i fokus fra du træder ind af døren. I SALONEN handler det nemlig om dig!

Flere spillere og trænere har allerede været forbi SALONEN, så kig endelig forbi hvis du skal stå skarpt til den nye sæson!

Der vil løbende i 2019 komme gode tilbud fra Ordrup Salonen, og selvfølgelig også SGD medlemsfordele!

Velkommen til.