Dansk Skovbrænde støtter eliten

Dansk Skovbrænde.jpg

Dansk Skovbrænde har indgået en etårig sponsoraftale med Søllerød Gold Diggers, og har i den anledning valgt at støtte en af eliteholdets helt nye spillere. Valget er faldet på Kasper Pedersen spiller offensiv linjemand og har en fortid i både Slagelse Wolfpack og Herlev Rebels. 

Vi takker Dansk Skovbrænde for støtten og glæder os til fremtidens samarbejde.

Du kan læse meget mere om Dansk Skovbrænde og finde kontaktinformationer på www.facebook.com/pg/Dansk-Skovbrænde-1424068691176427 

 Kasper Pedersen i aktion for Slagelse Wolfpack

Kasper Pedersen i aktion for Slagelse Wolfpack

Forstas A/S ny sponsor i SGD

image001.png

Vi kan med stor glæde offentliggøre at Forstas A/S har indgået en sponsoraftale med Søllerød Gold Diggers gællende fra 2018. Forstas A/S er en virksomhed som ønsker at støtte ungdomsafdelingen og har fokus på talentudviklingen. Virksomhedens koncept bygger på mange af de samme værdier som Søllerød Gold Diggers den seneste årrække har arbejdet ud fra.

DEN, DER GÅR I DE ANDRES FODSPOR, KOMMER ALDRIG FORAN
Forstas gør tingene på sin egen måde og formår derfor at differentiere sig fra de øvrige aktører i markedet. Der er fokus på, at vi hele tiden skal blive bedre til det, som vi i forvejen er de bedste til.

Thomas Munch Sørensen, Adm. direktør Forstas A/S

Du kan læse meget mere om Forstas A/S på deres hjemmeside www.forstas.dk

Simply Boheme gentegner og støtter ungt talent

simply+boheme+LOGO_15.png

Det er med stor begejstring at vi kan meddele at Simply Boheme har valgt at gentegne deres sponsorat i Søllerød Gold Diggers. Aftalen inkluderer i 2018 et sponsorat af det 19 årige stortalent Emil Neumann, der senest i januar 2018 udmærkede sig for Team Nordic imod det amerikanske landshold. Emil fik allerede i 2017 debut for SGD’s elitehold på trods af han stadig var U19 spiller, og formåede at fungere som et flot supplement til amerikanske Robert Burton III. Emil snittede 8,5 yards pr carry over hele sæsonen i National Ligaen, så vi glæder os til at se hvad den unge runningback kan præstere i 2018.

Vi takker Simply Boheme for det fortsatte samarbejde.

Du kan læse meget mere om Simply Boheme på

31-Neumann.jpg

Benny Greve ApS fortsætter i 2018

 BG har været synligt på hjelmene siden 2015, nu pryder de trøjerne!

BG har været synligt på hjelmene siden 2015, nu pryder de trøjerne!

Vores mangeårige sponsor Benny Greve ApS har valgt at gentegne deres aftale. Det symbolske BG har klædt alle klubbens hold siden 2015 på spillernes hjelme, men vil i 2018 udelukkende være at finde på eliteholdets trøjer.

Benny Greve ApS er et af de mest loyale firmaer man som organisation kan komme i nærheden af. Da vi startede samarbejdet tilbage i 2015 havde jeg ingen forventning om at vi ville få så mange oplevelser sammen. 2018 kommer til at byde på flere af slagsen, og jeg glæder mig til at dele dem med dem.” Udtaler bestyrelsesformand Casper Reinhardt til sgdfootball.com.

Du kan læse meget mere om Benny Greve ApS på http://bennygreve.dk/

Dalgaard støtter ungdommen

dalgaard_supermarked_logo-crop-u3562.png

Vi kan med glæde meddele at Dalgaard Supermarked har valgt at fortsætte samarbejdet med ungdomsafdelingen i Søllerød Gold Diggers, hvilket betyder de fortsat vil være at finde på uniformerne på klubbens U16 og U19 hold. For Dalgaard betyder ungdommen meget, og spillerne fra SGD har gentagene gange haft mulighed for at eksponere sig selv i selve supermarkedet for at skaffe flere holdkammerater.

Ud over sponsoratet har Dalgaard i 2018 valgt at udlove massere af gavekort der kan vindes til årets hjemmekampe. Derudover afvikler de en intern konkurrence udelukkende for ungdomsmedlemmerne i SGD hvor de får mulighed for at vinde en fyldt Super Bowl gavekurv, med alt der hører til.

Vi takker Dalgaard Supermarked for samarbejdet og glæder os til at se de unge talenter præstere på banen i 2018.

 Nikolai Janussen og Andreas Gesna i aktion for SGD U16. Foto af Nikolai's Photos

Nikolai Janussen og Andreas Gesna i aktion for SGD U16. Foto af Nikolai's Photos