Fan-bus til kampen mod Triangle Razorbacks!

Kom med og støt NL-holdet i deres sidste kamp inden sommerpausen. Foto: MM Photography

Kom med og støt NL-holdet i deres sidste kamp inden sommerpausen. Foto: MM Photography

Kalder alle fans, familie, venner og ungdomsspillere til den sidste NL kamp inden sommerpausen!

Det er nu vi har brug for alle ombord på en fanbus til Vejle og Triangle Razorbacks – da den sidste sejr før sommerpausen skal i hus.

DU SKAL MED IK? 

Kampen bliver spillet lørdag d. 24-06-2017 kl. 20

Det koster 300 kr. t/r inkl. entré til kampen.

Bussen kører fra Rundforbi Stadion kl. 15.30 og ankommer senest kl. 19 til Vejle Stadion. 

Bussen kører fra Vejle kl. 23 og ankommer ca. kl. 02.15 på Rundforbi Stadion

 

Tilmelding skal ske senest tirsdag d. 20/6-2017 kl. 24.00 til cs@sgdcheer.dk

Bussen kører INGEN steder, medmindre der er minimum 30 tilmeldte. 

Betaling: Der bliver sendt en mail ud omkring dette, når der er nok tilmeldte.

BREAKING NEWS: Klublegende vender hjem til SGD

Titlerne er mange, og han er en af de mest scorende spillere i Søllerøds historie. Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre at Søren Bakbøl vender hjem til SGD.

Efter to sæsoner hvor Søren har hjulpet med at opbygge Holstebro Dragons, har den 27 årige playmaker valgt at vende tilbage til klubben der i sin tid gav ham sin National Liga debut.

”Søren er en fantastisk fodboldspiller, og ikke mindst en helt fantastisk person. Han bringer en helt unik swagger, og er en spiller der forlanger perfektion fra sig selv og sine holdkammerater. Søren er en stor del af SGD historien, og vi glæder os til at se ham tilbage.” – udtaler sportsdirektør Casper Reinhardt.

Da vi spurgte Søren om i hvilken form Søllerøds fans kan forvente at se Søren Bakbøl i 2017, var svaret klart:

Bedre end nogensinde!”

Søren spiller sin første kamp tilbage for SGD lørdag den 17. juni mod Aarhus Tigers.

Mestrene kommer på besøg idag

Når Søllerød Gold Diggers i dag åbner dørene op til årets største kamp på Rundforbi Stadion, er modstanderen mestrene fra Triangle Razorbacks. Begge hold har forberedt sig intenst op til kampen, og det er to top tændte mandskaber der mødes. Hvor Vejle har valgt at gribe til de sociale medier, for endnu engang at fjerne fokus væk fra banen, har vi fra SGD valgt at fokusere på selve kampen, og hvad der skal ske mellem kridtstregerne. Vi fangede den unge defensive spiller nummer 44 Andreas Pedersen til en kommentar om hvad der skal til for at SGD slår Razorbacks i dag:

”Vi skal have lukket ned for deres playmakers. Ingen tvivl om at det er nummer 32 Geoffrey Lewis og nummer 12 Oliver Holmlund, som er deres afgørende spillere på angrebet. Derudover har de en ny amerikansk QB, og det bliver spændende at se, hvor meget han har fået styr på tingene. Vi skal være mentalt stærke, for Razor kommer til at rykke bolden, så vi skal sørge for at få justeret og være klar fra start. Det bliver en hård kamp, så vi skal møde hårdt med hårdt.”

Linebacker #44 Andreas "AP" Pedersen

Linebacker #44 Andreas "AP" Pedersen

Det er første gang de to ubesejrede hold mødes i 2017, og det er altid spændende mellem de to hold. SGD har ikke slået Vejle siden 2012, så jf. nummer 60 Victor Kaiser Greve er der kun et successcenarie i dag:

”Vi skal vinde kampen. Alt andet er at fejle.”

Kampstart på Rundforbi Stadion, Egebækvej 118, 2850 Nærum, klokken 16.00. Portene åbner klokken 15.00.

Kom på stadion på lørdag!

Desmond Cooper i den nye udebaneuniform

Desmond Cooper i den nye udebaneuniform

Lørdag den 27. maj klokken 16.00 tager Søllerød Gold Diggers imod de forsvarende mestre fra Vejle, Triangle Razorbacks. Holdet fra Vejle har vundet 7 mesterskaber inden for de seneste 11 år, hvor de kun har været slået to gange af os og en enkelt gang af Copenhagen Towers i finalen.

Begge hold er ubesejret i National Ligaen i 2017, så der er lagt op til et brag af en kamp, når Vejle besøger Rundforbi Stadion på lørdag. Vi opfordrer alle til at komme ud for at se en fantastisk football-kamp, en kamp der ikke bliver større i den regulære sæson i år. Søllerød Gold Diggers har ikke slået holdet fra Vejle siden september 2012, en stime der skal stoppes på lørdag.

Kampen bliver også debut på Rundforbi Stadion til den tidligere NFL spiller Desmond Cooper, der med fortid i Jacksonville Jaguars, har forstærket det nordsjællandske forsvar betydeligt.

Søllerød Gold Diggers vil den 27. maj sætte jagten ind på at slå tilskuerrekorden på Rundforbi Stadion, så kom og vær med til at skabe en fantastisk stemning, i vores forsøg på at slå mestrene.

Indgangen åbner klokken 15.00

Stor weekend i sigte for SGD

Det bliver en travl weekend, når samtlige af Søllerøds hold skal i aktion. Her får du et overblik:

U12/U14
U12/U14 holdet spiller i weekenden stævne i Slagelse. Efter et velafviklet stævne på Amager, har de unge spillere mod på mere, og glæder sig til en dag fyldt med en masse god og sjov amerikansk fodbold. Holdet er i weekenden anført af klubbens U19 offensiv coordinator Morten Ramsgaard, der sammen med U12/U14 coach Karin Nyholm Jensen, vil sørge for at det bliver en fantastisk dag i Slagelse. Head Coach Kristoffer Seem og coach Per Andersen, er desværre forhindret i at deltage grundet National Liga kamp i Aarhus. 

Stævnet i Slagelse starter søndag klokken 10:00

U16 og U19 på hjemmebane
fter en god start med en sejr over favoritterne fra Frederikssund, måtte U16 holdet se sig slået af lokalrivalerne fra Copenhagen Towers. På fredag venter der en vigtig kamp for de unge drenge, der sammen skal forsøge at holde liv i håbet om at komme i playoffs. Modstanderen hedder Herlev Rebels, og Head Coach Casper Reinhardt har helt klare forventninger: ”Nederlaget til Towers var lidt en wake-up call for mange af drengene, og vi har de seneste uger haft fokus på at fikse de ting, som gik galt i Gentofte. Drengene er motiveret, og det er en meget tændt flok, som kommer til at sætte tonen fra første fløjt.”

U19 holdet kan med to sejre og en samlet målscore på 102-2 være godt tilfredse med starten af sæsonen. Senest blev det også en sejr til de unge drenge, da de sammen med U21 spillerne slog seniorholdet fra Sønderborg Sergeants med 40-6 i forrige uge. Nu står det på sæsonens første rigtige test, når de i U19 ligaen tager imod Copenhagen Towers der har vundet begge deres første to kampe med en samlet målscore på 86-0. 

U16 – Fredag klokken 10.00 Rundforbi Stadion
U19 – Fredag klokken 14.00 Rundforbi Stadion

NL-kamp i Aarhus
Søndag spilles der amerikansk fodbold på højeste niveau i Aarhus. Søllerød Gold Diggers møder Aarhus Tigers, i en klassisk kamp mellem to af Danmarks bedste hold. Aarhus Tigers har haft en blandet start, da det blev til et tæt nederlag til mestrene fra Triangle Razorbacks, men fulgte op med en flot sejr over oprykkerne fra Copenhagen Tomahawks. Søllerød Gold Diggers har fået en drømmestart på National Ligaen og er pt. ubesejret. 

Kampstart søndag klokken 14.00 i Aarhus