Lyst til at gøre en forskel i SGD ? Vi søger frivillige til klubben

Kære forældre, spillere og alle andre,

Vi skriver dette opslag, fordi vi har behov for din hjælp.

I sidste uge meldte vi ud, at Casper og Troels stopper som fastansatte medarbejder i Søllerød Golddigers. Fremadrettet vil Søllerød Golddigers være en klub, hvor mange opgaver skal varetages af frivillig arbejdskraft. Vi er allerede en god gruppe frivillige nu, men vi håber også på, at rigtig mange af jer vil have lyst til at involvere jer i klubbens arbejde.

Der er rigtig mange gode, vigtige og spændende opgaver forbundet med at drive en klub som Søllerød Gold Diggers, en klub som har en lang og stolt tradition. Det håber vi at du vil hjælpe os med, så vi sikrer at vi har en god og sund klub, som rækker langt ind i fremtiden. Golddigers har behov for alle typer af frivillige. Både dig der er villige til at investere meget tid i klubben, men også bare på ad hoc basis, for dig der har en ledig time eller to i ny og næ.

Opgaver kan være:

  • Indgangen til NL hjemmekampe

  • Stå i en salgsbod i forbindelse med hjemmekampe

  • At bage en kage til kampe

  • Hjælp til afvikling af kampe

  • At finde sponsorer

  • Planlægning af sociale arrangementer

  • Rekruttering af nye medlemmer

  • Hjælp til administration og drift

  • Plus meget mere

Sidder du med nogle færdigheder som du vil investere i klubben, som ikke er dækket af ovennævnte opgaver, så vil vi stadig meget gerne høre fra dig.

Vi arbejder altid på og skaffe nye medlemmer til klubben, så vi er endnu flere der deler glæden ved football, cheerleading og flag. Vi vil derfor oprette en enhed der hedder SGD´s Venner, som er en gruppe frivillige der har lyst til at gøre en forskel i Søllerød Golddiggers.

Helt konkret vil alle jer, der forhåbentlig rækker ud, blive indkaldt til at møde i slut september/først i oktober, hvor vi får talt igennem, hvordan vi opretter et stort og stærkt korps af frivillige i klubben og hvor vi åbner op for hvilke opgaver der helt konkret er. Hvis du er med på at donere lidt af din tid, mod at få indflydelse på, at sikre at vi fortsat vil have en god og stærk klub, så henvend dig til Tine Enghave eller skriv en mail til te@kmd.dk så, så får du en indkaldelse til mødet, så snart vi har datoen på plads

Bedste hilsner Jeanette og Tine

"TEAM SGD Frivillige"