SGD har omstruktureret ledelsen i klubben

Efter 4 års fastansættelse i rollen som sportsdirektør i SGD har Casper Reinhardt efter eget ønske, valgt at stoppe som fastansat i klubben. Casper ønsker at tage en pause fra amerikansk fodbold, men vil stadig hjælpe klubben og bestyrelsen, som aktiv sparringspartner på frivillig basis.

Troels Vestergaard, tidligere NL HC i SGD, har haft en rolle som sportschef i SGD, efter han ved udgangen af sidste sæson stoppede som HC for vores NL team. Troels har de sidste par måneder været på forældreorlov og vil ikke vende retur til klubben som sportschef. Troels har været træner i SGD i mere end et årti, og vi er utrolig glade for den store indsats som Troels har lagt i klubben. Troels vil stadig hjælpe Logan som sparringspartner ligeledes på frivillig basis.

Logan kommer til at fortsætte som HC for vores NL team, men overtager samtidig stillingen som Sportsdirector for vores tackle enhed, og overtager ansvaret for klubbens sportslige udvikling i samarbejde med klubbens trænerteam som Logan bliver chef for. Camilla Spinoza fortsætter som sportschef for vores Cheerleading afdeling.

Mange af de administrative opgaver i klubben vil overgå til bestyrelsen, som vil indgå aktivt i den daglige drift af klubben i samarbejde med Logan. Niels Neipper vil som bestyrelsesformand for klubben udgøre den daglige ledelse sammen med Logan, støttet op af hele bestyrelsen.

Vi vil gerne takker Casper og Troels, for det utrolige store arbejde de begge har ydet for SGD gennem de sidste mange år, det er utrolig værdsat og har skabt stor værdi for SGD. Hvis I har nogle spørgsmål, er I velkommende til og kontakte Bestyrelsesformand Niels Neipper nne@sgdfootball.dk