SGD Shoppen webshop officielt åben!

SGD_Primary.Logo.CMYK.LARGE.png

Efter flere måneders hårdt arbejde er det nu endelig blevet tid. Lørdag den 8. december 10.00 markerer en ny tid for SGD Shoppen, der de seneste år har varetaget salg af tøj og merchandise til medlemmerne i Søllerød Gold Diggers. For at kunne følge med tiden, og den stigende efterspørgsel, blev idéen om en webshop hurtigt et projekt som SGD Shoppen ønskede at få stablet på benene hurtigst muligt.

Camilla Spinoza, bestyrer af SGD Shoppen udtaler følgende til sgdfootball.dk: “Vi har ønsket at gøre det nemmere for vores medlemmer, både i bestillingsprocessen og betalingsprocessen. Derudover muliggør webshoppen at vi kan tilbyde medlemmerne et bedre overblik og et langt større sortiment. Jeg vil gerne takke bestyrelsen for at få frie rammer og blive stolet på i forbindelse med opbygning af SGD Shoppen.”

Bestyrelsen i Søllerød Gold Diggers vil gerne takke Camilla for hendes store arbejde med SGD Shoppen, og håber at det nye initiativ bliver en succes.

Vi erklærer hermed den nye webshop for officielt åben - den kan findes på www.sgdshoppen.dk