Dalgaard støtter ungdommen

dalgaard_supermarked_logo-crop-u3562.png

Vi kan med glæde meddele at Dalgaard Supermarked har valgt at fortsætte samarbejdet med ungdomsafdelingen i Søllerød Gold Diggers, hvilket betyder de fortsat vil være at finde på uniformerne på klubbens U16 og U19 hold. For Dalgaard betyder ungdommen meget, og spillerne fra SGD har gentagene gange haft mulighed for at eksponere sig selv i selve supermarkedet for at skaffe flere holdkammerater.

Ud over sponsoratet har Dalgaard i 2018 valgt at udlove massere af gavekort der kan vindes til årets hjemmekampe. Derudover afvikler de en intern konkurrence udelukkende for ungdomsmedlemmerne i SGD hvor de får mulighed for at vinde en fyldt Super Bowl gavekurv, med alt der hører til.

Vi takker Dalgaard Supermarked for samarbejdet og glæder os til at se de unge talenter præstere på banen i 2018.

Nikolai Janussen og Andreas Gesna i aktion for SGD U16. Foto af Nikolai's Photos

Nikolai Janussen og Andreas Gesna i aktion for SGD U16. Foto af Nikolai's Photos