Benny Greve ApS fortsætter i 2018

BG har været synligt på hjelmene siden 2015, nu pryder de trøjerne!

BG har været synligt på hjelmene siden 2015, nu pryder de trøjerne!

Vores mangeårige sponsor Benny Greve ApS har valgt at gentegne deres aftale. Det symbolske BG har klædt alle klubbens hold siden 2015 på spillernes hjelme, men vil i 2018 udelukkende være at finde på eliteholdets trøjer.

Benny Greve ApS er et af de mest loyale firmaer man som organisation kan komme i nærheden af. Da vi startede samarbejdet tilbage i 2015 havde jeg ingen forventning om at vi ville få så mange oplevelser sammen. 2018 kommer til at byde på flere af slagsen, og jeg glæder mig til at dele dem med dem.” Udtaler bestyrelsesformand Casper Reinhardt til sgdfootball.com.

Du kan læse meget mere om Benny Greve ApS på http://bennygreve.dk/