Stor weekend i sigte for SGD

Det bliver en travl weekend, når samtlige af Søllerøds hold skal i aktion. Her får du et overblik:

U12/U14
U12/U14 holdet spiller i weekenden stævne i Slagelse. Efter et velafviklet stævne på Amager, har de unge spillere mod på mere, og glæder sig til en dag fyldt med en masse god og sjov amerikansk fodbold. Holdet er i weekenden anført af klubbens U19 offensiv coordinator Morten Ramsgaard, der sammen med U12/U14 coach Karin Nyholm Jensen, vil sørge for at det bliver en fantastisk dag i Slagelse. Head Coach Kristoffer Seem og coach Per Andersen, er desværre forhindret i at deltage grundet National Liga kamp i Aarhus. 

Stævnet i Slagelse starter søndag klokken 10:00

U16 og U19 på hjemmebane
fter en god start med en sejr over favoritterne fra Frederikssund, måtte U16 holdet se sig slået af lokalrivalerne fra Copenhagen Towers. På fredag venter der en vigtig kamp for de unge drenge, der sammen skal forsøge at holde liv i håbet om at komme i playoffs. Modstanderen hedder Herlev Rebels, og Head Coach Casper Reinhardt har helt klare forventninger: ”Nederlaget til Towers var lidt en wake-up call for mange af drengene, og vi har de seneste uger haft fokus på at fikse de ting, som gik galt i Gentofte. Drengene er motiveret, og det er en meget tændt flok, som kommer til at sætte tonen fra første fløjt.”

U19 holdet kan med to sejre og en samlet målscore på 102-2 være godt tilfredse med starten af sæsonen. Senest blev det også en sejr til de unge drenge, da de sammen med U21 spillerne slog seniorholdet fra Sønderborg Sergeants med 40-6 i forrige uge. Nu står det på sæsonens første rigtige test, når de i U19 ligaen tager imod Copenhagen Towers der har vundet begge deres første to kampe med en samlet målscore på 86-0. 

U16 – Fredag klokken 10.00 Rundforbi Stadion
U19 – Fredag klokken 14.00 Rundforbi Stadion

NL-kamp i Aarhus
Søndag spilles der amerikansk fodbold på højeste niveau i Aarhus. Søllerød Gold Diggers møder Aarhus Tigers, i en klassisk kamp mellem to af Danmarks bedste hold. Aarhus Tigers har haft en blandet start, da det blev til et tæt nederlag til mestrene fra Triangle Razorbacks, men fulgte op med en flot sejr over oprykkerne fra Copenhagen Tomahawks. Søllerød Gold Diggers har fået en drømmestart på National Ligaen og er pt. ubesejret. 

Kampstart søndag klokken 14.00 i Aarhus