Kom på stadion på lørdag!

Desmond Cooper i den nye udebaneuniform

Desmond Cooper i den nye udebaneuniform

Lørdag den 27. maj klokken 16.00 tager Søllerød Gold Diggers imod de forsvarende mestre fra Vejle, Triangle Razorbacks. Holdet fra Vejle har vundet 7 mesterskaber inden for de seneste 11 år, hvor de kun har været slået to gange af os og en enkelt gang af Copenhagen Towers i finalen.

Begge hold er ubesejret i National Ligaen i 2017, så der er lagt op til et brag af en kamp, når Vejle besøger Rundforbi Stadion på lørdag. Vi opfordrer alle til at komme ud for at se en fantastisk football-kamp, en kamp der ikke bliver større i den regulære sæson i år. Søllerød Gold Diggers har ikke slået holdet fra Vejle siden september 2012, en stime der skal stoppes på lørdag.

Kampen bliver også debut på Rundforbi Stadion til den tidligere NFL spiller Desmond Cooper, der med fortid i Jacksonville Jaguars, har forstærket det nordsjællandske forsvar betydeligt.

Søllerød Gold Diggers vil den 27. maj sætte jagten ind på at slå tilskuerrekorden på Rundforbi Stadion, så kom og vær med til at skabe en fantastisk stemning, i vores forsøg på at slå mestrene.

Indgangen åbner klokken 15.00