Mestrene kommer på besøg idag

Når Søllerød Gold Diggers i dag åbner dørene op til årets største kamp på Rundforbi Stadion, er modstanderen mestrene fra Triangle Razorbacks. Begge hold har forberedt sig intenst op til kampen, og det er to top tændte mandskaber der mødes. Hvor Vejle har valgt at gribe til de sociale medier, for endnu engang at fjerne fokus væk fra banen, har vi fra SGD valgt at fokusere på selve kampen, og hvad der skal ske mellem kridtstregerne. Vi fangede den unge defensive spiller nummer 44 Andreas Pedersen til en kommentar om hvad der skal til for at SGD slår Razorbacks i dag:

”Vi skal have lukket ned for deres playmakers. Ingen tvivl om at det er nummer 32 Geoffrey Lewis og nummer 12 Oliver Holmlund, som er deres afgørende spillere på angrebet. Derudover har de en ny amerikansk QB, og det bliver spændende at se, hvor meget han har fået styr på tingene. Vi skal være mentalt stærke, for Razor kommer til at rykke bolden, så vi skal sørge for at få justeret og være klar fra start. Det bliver en hård kamp, så vi skal møde hårdt med hårdt.”

Linebacker #44 Andreas "AP" Pedersen

Linebacker #44 Andreas "AP" Pedersen

Det er første gang de to ubesejrede hold mødes i 2017, og det er altid spændende mellem de to hold. SGD har ikke slået Vejle siden 2012, så jf. nummer 60 Victor Kaiser Greve er der kun et successcenarie i dag:

”Vi skal vinde kampen. Alt andet er at fejle.”

Kampstart på Rundforbi Stadion, Egebækvej 118, 2850 Nærum, klokken 16.00. Portene åbner klokken 15.00.