Søllerød Gold Diggers henter tidligere NFL-spiller

Photo by: Rick Wilson Photography

Photo by: Rick Wilson Photography

Det er med stor glæde, at kunne præsentere endnu en amerikansk profil hos Søllerød Gold Diggers. Aftalen er kommet i stand, i forbindelse med hovedsponsoratet fra + Leasing.

25-årige Desmond Cooper spiller safety og har i sine tidlige år spillet for The Bolles School, hvor han var kaptajn og vandt tre Florida State Championships på fire år. Desmond vandt i 2009 hans sidste statsmesterskab sammen med vores nuværende bestyrelsesformand Casper Reinhardt. Han blev i 2011 betegnet som en af de mest lovende defensive backs i USA, og blev rekrutteret til Wake Forrest University. Herfra skiftede han til Charlotte 49ers, hvor han fungerede som holdkaptajn i to år. I 2015 skrev han en 2 årig 1.575.000 US dollar kontrakt med NFL holdet Jacksonville Jaguars. Desmond nåede spilletid mod Pittsburgh Steelers og New York Giants. 

Photo by: Rick Wilson Photography

Photo by: Rick Wilson Photography

Desmond Cooper kommer med en stor portion selvtillid, en fantastisk personlighed og en fodboldviden som sjældent er set i Danmark. Til dagligt har han drevet QC Works LLC, der har forberedt spillere op imod NFL draften både i 2016 og 2017.

Desmond skal spille for SGDs NL-hold, samt være assisterende cheftræner på klubbens U16 hold. Derudover vil Desmond også være til rådighed som personlig træner. Med Desmond skal det sikres, at vi også i fremtiden har den bedste udvikling i ungdomsrækkerne i Danmark og at vi i de kommende år udvikler ungdomsspillere med kvaliteten til, at begå sig i den bedste danske række, på college-niveau og forhåbentligt også i fremtiden NFL.

Vi glæder os utroligt meget til, at tage imod Desmond og håber at I alle vil være med til at byde ham velkommen, når Søllerød Gold Diggers den 27. Maj spiller mod Triangle Razorbacks på Rundforbi Stadion.

Det er muligt, at indgå et sponsorat i SGD og blive personlig sponsor af Desmond Cooper med logo på hans spillertrøje. Skulle dette have interesse, kontakt da sponsoransvarlig Jesper Qvist på jq@sgdfootball.dk