SGD byder velkommen til to nye ansigter

Jakob Østergaard Brinkløv(tv) og Mihai Anghelescu(th). 

Jakob Østergaard Brinkløv(tv) og Mihai Anghelescu(th). 

Det er med stor glæde at vi kan præsentere to nye ansigter i klubben i form af Jakob Østergaard Brinkløv og rumænske Mihai Anghelescu. Både Jakob og Mihai har begge en fortid i Copenhagen Tomahawks der i 2017 formåede at etablere sig i National Ligaen efter en pæn sæson. Jakob kan gøre sig både som linebacker og defensive back, imens Mihai er defensive back. Både Jakob og Mihai kommer til klubben med trænererfaring og vil ud over at spille på NL holdet, også indgå som en del af U16 trænerstaben i 2018.

Vi har fanget Jakob og Mihai til et par kommentarer om deres fremtid i Søllerød Gold Diggers:

Hvorfor har du valgt at søge til Søllerød Gold Diggers:
Jakob: En kombination at være tættere på hjem og så det gode ry SGD har. Vi deler en masse værdier og det har været noget jeg har overvejet i en længere årrække, så nu skulle det være. Jeg mener det er et godt fit for mig i forhold til hvor jeg er som træner på nuværende tidspunkt og et personligt udviklingssynspunkt.

Mihai: I've been impressed with what they have available for the players and coaches. Ultimately I want to win a ring while I'm in Denmark and I felt like SGD is loaded with talent on both sides of the ball and on the coaching staff.

Hvad kan du bringe til klubben i 2018:
Jakob: Jeg bringer naturligvis nogle fine resultater som træner i baghånden, men jeg har altid lagt mere vægt på udviklingen af egenskaber der også kan overføres til offfield. Lederskab, diciplin, kende sine egne styrker og svagheder og derigennem at blive en bedre spiller på banen. Jeg vil nok virke lidt hård for mange i starten, men det bare til de lige lærer mig at kende og ved at på banen der spiller vi football og så snakker og fjoller vi udenfor banen.

Mihai: A team player and coach that is willing to play and coach any position the team requires of me, and a defensive back that is hungry for a championship and interceptions. Hopefully my nickname after the season will become "Gypsy Island" haha.

Hvad er dine målsætninger for 2018:
Jakob: Det er lidt for tidligt at sige på nuværende tidspunkt, jeg skal lære U16 holdet lidt bedre at kende men det virker som om de andre coaches og jeg er på samme side. Playoffs og finale sejr er naturligvis et godt mål at have, men hvis vi blot ved sæsonens afslutning har fået udviklet nogle spillere både på og uden for banen vil jeg være meget tilfreds. For NL holdet er målet selvfølgelig en MB sejr.

Mihai: We want to have a winning culture on all levels of the club, at the same time we want the kids to have fun while doing it. We will make sure that they will be smarter, stronger and faster than when they started. And my hope is that the effort they are putting into their training will be rewarded with a championship. And I know they have it in them it is up to them to rise to the challenge.

Vi byder varmt velkommen til både Jakob og Mihai, og glæder os til at følge dem i 2018 sæsonen.