U19 cheftræner klar til at bringe flere talenter i spil

U19 Head Coach Jan Hamburger(bagerst i midten) med sin stab efter U19 DM guld 2016.

U19 Head Coach Jan Hamburger(bagerst i midten) med sin stab efter U19 DM guld 2016.

Søllerød Gold Diggers U19 Head Coach Jan Hamburger fortsætter som cheftræner for klubbens U19 hold i 2018. Den 45-årige rutinerede træner, kom til Søllerød Gold Diggers i 2016 efter at have trænet et succesfuldt ungdomshold i Herlev Rebels. Allerede i sit første år i spidsen for SGD U19 lykkedes han med at vinde det danske U19 mesterskab. 2017 blev et mindre succesfuldt år rent resultatmæssigt, men Jan kan tilgengæld kigge tilbage på et år, hvor der rykkes flere U19 spillere til senior end nogensinde. Dette vidner om talentmassen i ungdomsafdelingen, og trænernes evne til at gøre disse klar til at bidrage på det næste niveau.

”Jan er en utroligt anerkendt og respekteret mand i Søllerød Gold Diggers, og der var aldrig tvivl om, at vi ønskede at fortsætte samarbejdet. Han er velset blandt de unge spillere, og han forstår hvad det er vi ønsker at opnå som klub. Jeg glæder mig til at se hvad 2018 kan byde på.” – udtaler bestyrelsesformand og sportsdirektør Casper Reinhardt.

Jan Hamburger vil snarest offentliggøre den resterende trænerstab for 2018.