U12/U14 i gode hænder

Vores super seje U12/U14 drenge bliver igen i 2018 coachet af Kristoffer Seem. 

Vores super seje U12/U14 drenge bliver igen i 2018 coachet af Kristoffer Seem. 

For første gang over de sidste mange år, kan vi med glæde melde ud at klubbens U12/U14 Head Coach har valgt at fortsætte i samme rolle. 27-årige Kristoffer Seem vil endnu engang være i spidsen for SGD U12/U14. 2017 har budt på stigende medlemstal, og netop dette er fokus for Kristoffer i fremtiden.

”Kristoffer har formået at give U12/U14 holdet ro til at lege og have det sjovt. Han forstår den fine balance der muliggør at drengene udvikler sig samtidig med de får lov at nyde sporten, og alle de glæder den bringer med sig. Kristoffer var vores absolutte ønskekandidat, og jeg er stolt af han takkede ja.” - udtaler bestyrelsesformand og sportsdirektør Casper Reinhardt.

Kristoffer Seem vil snarest offentliggøre den resterende trænerstab for 2018.