Kristian Gildsig: Vi skal vinde som et hold!

Søllerød Gold Diggers har længe været anerkendt for deres stærke offensive linje. En af nøglepersonerne på denne, er den 193cm høje og 135kg tunge Kristian Gildsig. Han er ikke til at tage fejl af, hans unikke personlighed og ægte "vikinge-look" er ikke noget man overser. 

13268148_10154072561984718_1263805614908226122_o.jpg

Den nybagte far har netop besluttet, at han ikke er færdig med at spille fodbold. Hans store mål er at spille i en Mermaid Bowl. 
Gildsig missede finalen i 2015 af private årsager, men er nu klar til at tage arbejdshandskerne på.

"Jeg har aldrig glædet mig så meget til en sæson og jeg er ikke det mindste i tvivl om, at hvis vi som hold spiller til det potentiale jeg ser i hver enkelt spiller til træning, skal vi nok nå hele vejen. Mand for mand har vi holdet, nu skal vi præstere sammen som hold." - Kristian Gildsig.

Overskriften i sig selv beskriver Gildsig godt, hans hårde spillestil og flabede gavtyvspersonlighed, er med til at skabe frygt hos enhver modstander, og tilskuerne på Rundforbi Stadion har også ofte kunnet trække på smilebåndet over de mange kommentarer han har om både dommere og modstandere. 

Kristian Gildsig er en af de spillere i National Ligaen med det flotteste CV. Den 25 årige har repræsenteret Allgaü Comets i 2014 og de altvindende Swarco Raiders fra Østrig i 2015. 

Vi glæder os meget til at se Kristian Gildsig tilbage på banen i 2017!