U16 head coach på plads

Foto: Kenneth Ulrich

Foto: Kenneth Ulrich

Som led i forberedelserne til næste års sæson, har vi ny fået styr på de sidste detaljer omkring klubbens U16 hold. Casper Reinhardt overtog jobbet som head coach i løbet af sidste sæson, og vil for den forestående sæson igen stå i spidsen for det talentfulde ungdomshold.
Casper har i flere omgange været inde over ungdomsholdet, og glæder sig til muligheden for at være med fra starten i år:
”Jeg ser meget frem til den kommende sæson, og at kunne være i spidsen for U16 igen hele året. Drømmene hos drengene er store, da mange var U14 drenge i vores guldår i 2014/2015. Jeg er sikker på, at vi med de yderst kompetente trænere jeg har fået omkring mig, kan give drengene et fantastisk år.”
Casper får hjælp af et trænerteam bestående af Morten Ramsgaard, Mads Kelbæk og Michael Lykke Pedersen.

U16 holdet starter deres forberedelse til den nye sæson d. 10. Januar på Rundforbi Stadion.
Hvis du har spørgsmål til U16 træningen, kan du kontakte Casper Reinhardt på tlf: 30336575 eller mail: cr@sgdfootball.dk