OPTAKT! U19 DM Finalen!

QB og LB Martin Stabel i U19 semifinalen mod Aalborg 89'ers - Photo af Nikolai Janussen

QB og LB Martin Stabel i U19 semifinalen mod Aalborg 89'ers - Photo af Nikolai Janussen

På lørdag går det løs når Slagelse Stadion åbner op for Development Bowl. Årets finale skal spilles imellem Søllerød Gold Diggers og Aarhus Tigers, en efterhånden årlig tradition, blandt de talentfulde årgange fra 1999 og 1998. 

De seneste to finaler mellem de to hold, har været Challenge Bowl i 2014 og 2015. U16 finalerne gav begge en sejr til Søllerød Gold Diggers, så det bliver uden tvivl et Aarhus hold, der kommer ud som lyn og torden for at revancere de to nederlag. 

En af de helt store profiler for Søllerød Gold Diggers, kaptajn Thomas Ashworth, der spiller i nummer 4, har de seneste uger vist storform, en fast vane, det unge talent har haft hvert år i oktober. Thomas blev nemlig både i 2014 og 2015 valgt som MVP (most valuable player) i finalerne, og har en kæmpe betydning for det unge Søllerød hold, både sportsligt og socialt. 

Modsat Ashworth, står en af de andre unge landsholdsreceivere, nemlig den bedste ven Anton Engelbrecht. Anton, der spiller i nummer 13, havde i sensommeren sidste år, sit helt store gennembrud på SGD's U16 hold, og var blandt kaptajnerne der ledte U16 holdet på banen i oktober. Allerede som førsteårs U19 spiller, er den unge receiver blevet valgt som kaptajn af sine holdkammerater, og han er mere end klar til kamp.

Du kan se interview med Anton Engelbrecht, om hans forventninger til kampen, og minder fra de foregående opgør hvis du følger med på SGD facebook side, de kommende dage. 

Kampen spilles klokken 15.00 på Slagelse Stadion. Det bliver en spændende kamp, og U19 holdet håber på alt den støtte de kan få! Det er Sjælland mod Jylland, det er SGD mod Tigers! Vi ses på lørdag!