OPTAKT! Vind eller forsvind....

Mikkel Lindsø og Jonas Bo Hansen tackler Vejles Geoffrey Lewis. - Photo af 1st Down Photo. 

Mikkel Lindsø og Jonas Bo Hansen tackler Vejles Geoffrey Lewis. - Photo af 1st Down Photo. 

Det gjorde ondt, umenneskeligt ondt, da Søllerød Gold Diggers sidste år, tabte DM finalen med blot få sekunder tilbage. Men efter medaljecermonien, et varmt bad og lidt ro, var det et utroligt stolt SGD hold der havde vundet sølv i 2015 sæsonen. De havde mod på mere, og det mere skal afgøres imorgen (fredag) i Vejle. De to rivaler har mødt hinanden to gange i år allerede, men det er først nu, at den ægte revance skal stå. SGD har mulighed for at sætte en stopper for den totale Vejle dominans, i dansk amerikansk fodbold, når de imorgen skal forsøge at sende dem ud i mørket i årets semifinale. Vinderen kan se frem til at skulle spille Mermaid Bowl 2016 i Horsens den 8. Oktober. 

Det bliver ingen nem kamp, Triangle Razorbacks har i år kun tabt en enkelt kamp, og netop dette beviser at de ikke er uovervindelige. 

Hvordan skal det lykkes SGDs forsvar at holde Vejle fra scoringer?
"Vores defense skal spille en ild kamp ligesom mod Towers, eliminere fejl og holde deres qb i lommen. Vi har heldigvis fået nogle af de gamle ræve med i den defensive backfield så tror vi er bedre sat til den her kamp. Vores forberedelse til denne kamp har været rigtig god og vi samler lige de sidste ting op i aften så vi er klar i morgen." - udtaler SGD defensive captain Jimi Smidt Laursen.

Netop den tilbagevendte Mikkel Lindsø, der netop har vundet sølv til VM i flag football med det danske herrelandshold, bliver en stor faktor i kampen. Han er uvurderlig for forsvaret i SGD, ikke kun pga. hans niveau på banen, men også hans altid glade humør, der smitter af på hele holdet. 

Det bliver spændende at se, om Søllerød Gold Diggers kan levere endnu en overraskelse imorgen, eller om de må lukke og slukke for 2016 sæsonen. 

Du kan se kampen live på http://nationalligaen.dk/nl-tv/
Følg med her på facebook eller på klubbens instagram @sgdfootball hvor der hele dagen vil blive opdateret live med spillernes forberedelser til kampen. 

Kom så Gold Diggers! #GoDiggers #family #Holdet