Vanvidskamp sender SGD i semifinalen!

Photo by Nikolai Janussen

Photo by Nikolai Janussen

Hold nu op hvor skulle det være spændende, da Søllerød Gold Diggers ikke kun spillede solen ned, men også sendte Aarhus Tigers ud i mørket. Vi kan afsløre det med det samme, Søllerød Gold Diggers er i semifinalen, efter en fuldstændig vanvittig kamp!

Efter en skidt start på kampen, måtte SGD se sig bagud 13-26 med blot et enkelt minut tilbage af kampen. TE Stephan Nickelsen havde ellers sin bedste kamp i år, da han næsten ene mand havde hold Søllerød inde i kampen. 

Søllerød måtte sande med et minut tilbage og ingen timeouts at det så sort ud. Aarhus Tigers var blevet stoppet efter 3 forsøg hvor de trak tiden, og var så tvunget til at punte. Miraklet skete, Tigers longsnapper snappede bolden over hovedet på punteren, og en hektisk kamp for bolden var igang. Søllerød LB Patrick Tambour, dukkede op med bolden, og efter at have vredet sig fri, af noget der lignede en sikker tackling fra Aarhus Jesper Hansen, stod han pludselig i endzone og havde scoret for SGD. Philip Friis satte sikkert sit ekstra point på tavlen 20-26, og 38 sekunder tilbage. 

QB Morten Forsbøl forsøgte kort at komme tilbage i kampen, efter han i starten af 2. halvleg var udgået med en skade, og det gik da også fint da han fandt WR Phillip Holm der sikkert kunne tage sine yards og løbe ud af banen. Morten måtte sande det ikke fungerede, og det banede vejen for tidligere SGD QB Kenneth Stender, der ikke har set banen som QB siden 2014, og sikke et comeback, med en smule held. Kenneth Stender forsøgte at finde en fri mand nede af banen, men et for kort kast, havnede i hænderne på en Tigers spiller. Han havde dog misforstået konceptet, og kastede ved noget der minder om et mirakel bolden i luften, og hvem andre end Marcus "MB3" Bennett, stod klar og bragte Søllerød helt tæt på endzone med 19 sekunder igen. Det skulle da også blive til den helt store hovedrolle for MB3, der spillet efter kunne score kampens endelige touchdown. Med et sikkert ekstra point, har SGD gjort det, der med 1 minut tilbage så umuligt ud. Vi skal til Vejle på fredag, og spille DM semifinale!

14352555_650710041764092_6007098666967947862_o.jpg