Ashworth: Det hele handler om deres quarterback

Thomas Ashworth og Anton Engelbrecht er klar til lørdag - Photo sbtn .photo

Thomas Ashworth og Anton Engelbrecht er klar til lørdag - Photo sbtn .photo

På lørdag er der U19 DM finale, og de to hold kender hinanden ud og ind. Selvom de to hold efterhånden har opbygget en tradition for at mødes i oktober (finalen), så ses drengene ofte, når de mødes på landsholdet. 

U19 kaptajn Thomas Ashworth, har spillet på U19 landsholdet som receiver siden 2014, og i den tid har han grebet bolde fra flere quarterbacks. Det nyeste skud på stammen som QB på U19 landsholdet er Severin Bjerre fra Aarhus Tigers, en QB som Ashworth både har spillet sammen med på U17 landsholdet og nu også på U19 landsholdet. 

"Severin bliver en trussel for os på lørdag, han er helt klart en af danmarks bedste quarterbacks, hvis ikke den bedste! Min erfaring med ham på landsholdet er yderst positiv, han er en fantastisk leder, og en god person. Han vil helt klart gøre det til en hårdere men sjovere kamp, og det bliver da dejligt med lidt udfordring. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at han får den sværeste kamp nogensinde, og han skal ikke forvente ro et eneste sekund i lommen - Jeg kommer efter ham, og kommer man ind i hovedet på ham, kan han knækkes!" - sagde Thomas Ashworth om Severin Bjerre.

En af grundende til truslen fra Severin Bjerre på lørdag, kan findes i Søllerød. Her er begge Severins tidligere landsholdstrænere, Morten Ramsgaard og Casper Reinhardt, nemlig coaches, og de har høje tanker om den unge quarterback. 

Det bliver spændende hvad der sker på lørdag, og vi ved at vi fra sgdfootball.com glæder os til et fantastisk brag på Slagelse Stadion. 

Kampstart klokken 15.00 - Kom i god tid. GO DIGGERS!