OFFICIELT! Collegespiller vender hjem til SGD

Joachim Christensen, vender efter 3 år i USA, hjem til Søllerød Gold Diggers

Joachim Christensen, vender efter 3 år i USA, hjem til Søllerød Gold Diggers

Efter tre år i på Wagner College i den amerikanske college division 1, vender Joachim Christensen officielt hjem til Søllerød Gold Diggers. Joachim pådrog sig sidste år en knæskade, og tog i foråret hjem til Danmark for at blive opereret og genoptræne. I genoptræningsperioden, gennemgik Joachim en stor evalueringsproces, samtidig med at han påtog sig ansvaret som træner for den offensive linje i Søllerød Gold Diggers.

Joachim er efterhånden et kendt navn i dansk-amerikansk fodbold, hvor han i perioden 2010-2011 repræsenterede det danske U19 landshold, og efter skiftet til Søllerød Gold Diggers i 2012, har været fast mand på det danske A-landshold.

SGD Receiver Peter Ebdrup og offensiv linjemand Joachim Christensen

SGD Receiver Peter Ebdrup og offensiv linjemand Joachim Christensen

Hvorfor vender du tilbage til Søllerød Gold Diggers?
- Jeg vender tilbage fordi jeg gerne vil afslutte hvad jeg har startet sammen med drengene på den offensive linje, først som træner og nu som spiller.

Hvad kan SGD-fans forvente af Joachim Christensen i 2016?
- De kan forvente en spiller som er sulten efter resultater, og som er top motiveret efter en lang skadespause. Jeg glæder mig til at trække i uniformen igen allerede på søndag.

Joachim Christensen overtager nummer 65 i SGD, og vil være at finde på banen, når SGD i morgen drager til Amager, for at møde Amager Demons. Vi byder Joachim varmt velkommen tilbage! #GoDiggers #Holdet