Kampen om Nordsjælland - SGD møder Towers

Fredag aften klokken 19.00 går det løs på Gentofte Stadion, når Søllerød Gold Diggers skal møde ærkerivalerne Copenhagen Towers. Fredagskampen i Gentofte mellem de to mandskaber, er de senere år blevet en tradition blandt de nordsjællandske klubber, der altid er garante for, ikke kun kampe på højeste niveau, men også for ultimativ spænding. Således er samtlige kampe mellem de to hold de seneste år, blevet afgjort i de døende minutter. Alt tyder på endnu en gyser fredag aften. 

Gentofte har reklameret med gang i grillen, og er man i fredagshumør, skulle det også være muligt at nyde lidt kolde drikkevare. 

Intensiteten i opgøret bliver høj, da de to hold helt klart har noget der skal bevises. Tonen mellem holdene har været god hele året, men tidligere Towers supertalent Marcus Bennett, valgte tidligere på sæsonen, at skifte den lilla uniform ud med SGD-uniformen.

Marcus Bennett inden sin 3. scoring mod Amager Demons. 

Marcus Bennett inden sin 3. scoring mod Amager Demons. 

Marcus Bennett har siden skiftet nydt stor succes for SGD, og starten i klubben må betegnes som en drømmestart. Med seks scoringer i tre kampe, har Marcus Bennett givet quarterback Morten Forsbøl et dødsens farligt våben på angrebet. Marcus har allerede grebet 22 bolde for 245 yards og 5 scoringer, kun overgået af, den etablerede offensive superstjerne i SGD, nummer 81 Phillip Holm. 

Kampen fredag, bliver Bennetts første kamp tilbage på Gentofte Stadion, hvor han sammen med Søllerød Gold Diggers, skal hive den sejr i hus der kan give Søllerød hjemmebanefordelen når slutspillet inden længe begynder. 

Netop Bennett og resten af angrebet i Søllerød, er dem der skal finde dagsformen frem, så de kan sætte point på det dygtige Towers forsvar der rangerer som det bedste i Danmark. 

Vi håber at se flest muligt fredag aften klokken 19.00, til friday night lights i Gentofte. SGD merchandise kan købes via hjemmesiden, eller i aften på kontoret mellem 17.00 og 19.30.