11 SGD talenter udtaget til U19 landsholdet

Så skete det igen. Søllerød Gold Diggers har endnu engang formået, at være det stærkest repræsenterede hold på det danske U19 landshold. I 2015 deltog 18 SGD talenter på det danske U17 landshold der havde 90 spillere med i Sverige til Nordiske Mesterskaber. Nu har SGD fået udtaget hele 11 spillere til den 45 mands trup, der skal til Finland og spille U19 Nordic Championship. 

"Vi er stolte af det arbejde der dagligt bliver lagt i Søllerød Gold Diggers, for at udvikle de unge spillere, så de kan nå de mål de sætter sig. Vi har en klar ambition om, at bakke op omkring landsholdene, og den indstilling smitter af på spillerne. Det er fantastisk at vi har fået udtaget 10 spillere, vi er så stolte af dem, og arbejder hårdt på at få en endnu større gruppe drenge udtaget, når der forhåbentligt næste år skal spilles europamesterskaberne." - udtaler ungdomsansvarlig Casper Reinhardt.

De 11 udtagede spillere(oppefra og ned):
Safety Patrick Micheelsen - 15 år
Safety Mark Harboe Voll - 17 år
Linebacker Emil Posborg Jensen - 17 år
Defensive Line Albert Kjøller Jespersen - 18 år
Defensive Line Albert Hende - 18 år
Offensive Line Johánn Utne - 18 år
Offensive Line Simon Kristensen - 18 år
Linebacker Martin Stabel - 16 år
Receiver Thomas Ashworth - 16 år
Receiver Anton Engelbrecht - 16 år
Runningback Nicklas Hansen - 17 år

Årets talent i SGD NIcklas Hansen er udtaget til U19 landsholdet

Årets talent i SGD NIcklas Hansen er udtaget til U19 landsholdet

Vær at bemærke er det, at SGD team captain Magnus Stjernegaard Vöge ikke er blandt de udtagede spillere. Magnus har måttet takke nej til at deltage, da han til August rejser til USA og skal spille for Edmond Memorial i Oklahoma.

SGD ønsker alle drengene og deres familier tillykke med udtagelsen, og glæder sig til at følge holdet tæt, når de skal forsvare de rød/hvide farver i Oktober.