Ny U16 turneringsstruktur ender U16 sæsonen tideligt

U16 WR Casper Blicher scorede fem touchdowns mod Frederikssund Oaks

U16 WR Casper Blicher scorede fem touchdowns mod Frederikssund Oaks

Ambitionerne var store, da 20 unge drenge satte båden i vandet tilbage i november måned, i et direkte mål at fortsætte de sidste års stolte U16 traditioner. Dette gjorde de med den nye head coach Jarl Due i spidsen. 2 kampe inde i sæsonen, blev det dog besluttet at flytte Jarl Due over i en ny stilling som WR coach på U19/U21 holdet. Dette betød at tidligere U16 cheftræner Casper Reinhardt, blev indkaldt som afløser, til at guide de talentfulde drenge igennem forårssæsonen. Efter et enkelt nederlag til Frederikssund Oaks i en vanvittig kamp, hvor begge hold eksploderede på offense, og havde ladet deres forsvar blive hjemme, hvor der blevet scoret 110 point, så U16 drengene sig ikke tilbage. De formåede herfra at vinde 7 kampe i streg i deres to respektive rækker. 

Desværre ikke nok
Nederlagene fra de første kampe betød at U16 holdets muligheder for at nå DM finalen var slut. Holdet sluttede dog bravt af, da de i sidste kamp inden sommerferien, formåede at vinde over Copenhagen Tomahawks, der skal spille 7 mands finale, med en storsejr på 48-18. 

Holdet går på sommerferie, med en enorm pose selvtillid. Holdet er på det seneste begyndt at vokse og tæller flere spillere end på noget andet tidspunkt i 2016. Det samlede hold, og de mange unge drenge, arbejder nu frem mod den kommende efterårsturnering, der finder sted mellem august og oktober. 

Kunne du tænke dig at spille amerikansk fodbold i Søllerød Gold Diggers? - så se meget mere her på hjemmesiden, eller kontakt klubben på sgdfootball@gmail.com