Optakt vs. Tigers

Lørdag kl. 14.00 byder SGD velkommen til Aarhus Tigers på Rundforbi Stadion.

Århusianerne, der i 2014 var i Mermaid Bowl, har haft en noget skuffende sæson, og befinder sig i øjeblikket på femte pladsen i Nationalligaen. Denne lave placering er kommet i hus, efter nogle noget overraskende nederlag til Amager Demons og selveste AaB 89’ers.

Senest har det jyske hold fra smilets by dog vist bedre takter, hvor en sejr over dæmonerne fra amager er hentet hjem. Ligeledes spillede tigerne en tæt kamp imod holdet fra Vejle, hvor nederlaget blot blev med et touchdown.

Lørdagens hjemmebanehold befinder sig i øjeblikket på tredje pladsen i Nationalligaen, efter fire sejre og to nederlag. Senest var holdet i aktion imod 89’ers, hvor det på udebane problemfrit blev til en 20-40 sejr.

SGD har været skadesplaget, og især WR’er gruppen har haft en hård sæson. Med fraværet af stjerner som Peter Ebdrup og Phillip Holm, har QB Morten Forsbøl været nødsaget til at finde sit bedste spil frem. Mortens opgør imod det århusianske forsvar, er dennes kamp i kampen.

Credit: 1st Down Photo

Credit: 1st Down Photo

Lørdagens kamp er Søllerøds sidste hjemmebanekamp i grundspillet, så sørg for at komme ud og se Morten og resten af drengene i aktion.

Kampen afvikles, LØRDAG 25 JUNI på Rundforbi Stadion (Egebækvej 118, 2850 Nærum) KL 14:00. Entré 50 ,- per person, unge under 14 år, gratis med følge af voksen.