Optakt vs. Towers

Ærkerivalopgør. Søllerød Gold Diggers mod Copenhagen Towers. Mindre end 10 kilometer adskiller de to klubber geografisk. Sidste år, skilte blot 3 point de to hold ad, i semifinalen i Nationalligaen. Om ikke der var spænding nok, har Towers største talent, Marcus Bennett for under en måned siden, lavet Figo-skiftet til Gold Diggers. Ilden under bålet mangles der i hvert fald ikke. Lørdag eftermiddag kl. 14.00 på Rundforbi Stadion går det løs.

Begge hold har i år vundet tre kampe, hvor et nederlag for hjemmebaneholdet mod sidste års mestre Razorbacks, gør forskellen i tabellen.

Towers har indtil videre mødt Herlev to gange, plus et opgør mod Horsens Stallions. Uden at fornærme nogen, og så dog alligevel, det jo knap nogen hemmelighed, at ingen af de to sidstenævnte hold, vinder det danske mesterskab i år. Dette bliver derved de lilla klædtes første rigtige test i sæsonen.

 

Denne test fik Søllerød for to uger siden mod førnævnte Razorbacks. Dette blev en lettere skuffelse, hvor holdet kom alt for sent i gang. Den offensive linje havde problemer og de er netop derfor også kampens Match-up denne uge (vs. Towers defensive linje). Kan de guldklædte holde teletubbierne væk fra QB Morten Forsbøl og give ham tid til at distribuere bolden rundt, er sejren et stort skridt tættere på.

Kampen afvikles, LØRDAG 28. MAJ på Rundforbi Stadion (Egebækvej 118, 2850 Nærum) KL 14:00. Entré 50 ,- per person, unge under 14 år, gratis med følge af voksen.