En fænomenal digital kamp, efterfølges af en knap så fænomenal kamp på grønsværen

Der var lagt op til det helt store opgør i årets Nationalliga, efter de to markedsføringsafdelinger fra Gold Diggers og Razorbacks, havde udkæmpet et mindeværdig online opgør, hvor det ene geniale opslag slog det andet.

Lørdag eftermiddag blev det dog langt fra en mindeværdig eller spændende kamp på Rundforbi Stadion, hvor jyderne tog en sikker sejr 7-23.

Efter kampen sagde Troels Vestergaard, Head Coach og Offensiv Coordinator for hjemmebaneholdet følgende

-       Vi bruger en halvleg på at komme i gang, og så er det bare for sent. Vi var måske ikke helt så klar, som vi gik og troede. Vi har spillet tre kampe, som ikke har været tætte, og det ser vi måske lidt effekten af i dag. Vejle kommer og spiller fra start, og det gavner dem. Det vi ser i dag, er dog ikke noget, jeg mener vi ikke kan stoppe. Vi skal bare tilbage på hesten og gøres os klar til Towers om to uger. 

Der nok ikke er mange fra SGD, som ihærdigt vil forsøge at gemme denne kamp i deres minde, til tid og evighed. Linebacker Andreas Pedersen, tidligere Team World spiller, kan dog med fordel fortælle sine børnebørn om denne eftermiddag. Han fik sin første Gameball, et symbol på kampens bedste spiller, på senior plan. AP, som den unge spiller kaldes, lavede en interception og var ellers en af dem, som gik forrest på et forsvar, som spillede mange snaps.

SGD går fra weekenden efter det første opgør på stadion i år, den første rigtige test og det første nederlag i sæsonen. Bedre takter blev dog vist sidst i kampen, og håbet om guld er bestemt ikke væk.

Næste kamp er imod ærkerivalerne fra Copenhagen Towers. Opgøret finder sted den 28 Maj, kl. 14.00, ligeledes på Rundforbi Stadion. Ses vi?