SGD profil ude på ubestemt tid

Når der er et topbrag i vente, så er det nyheder som denne, der gør ondt at bringe. En af holdets store profiler receiver Peter Ebdrup, er meldt ude på ubestemt tid, grundet en knæskade han pådrog sig, i sidste års friday night opgør mod Copenhagen Towers. 

"Jeg er utrolig ked af det hele, og føler allermest for bare at kæmpe mig igennem det, men følelsen af aldrig at være på toppen, og konstant at få tilbagefald, ødelægger motivationen til at passe den hårde træning, som det kræver at være med på dette niveau. Jeg har derfor valgt efter dialog med trænerstaben, at holde en pause på ubestemt tid, for at give kroppen, den tid det kræver for at blive klar. Jeg elsker football, og er ikke i tvivl om, at jeg nok skal komme til at spille igen!" - Udtaler Peter Ebdrup.

Beslutningen betyder samtidig, at Peter fratræder sin stilling som DB Coach på klubbens U19 og U21 hold.

Hvad fremtiden bringer for Peter må tiden vise, men vi håber at se ham tilbage på fodboldbanen hurtigst muligt.