Bittert nederlag imod ærkerivalerne 13-14

I en kamp hvor skader endnu engang var en afgørende faktor for SGD, tabte holdet snevært til naboholdet fra Copenhagen Towers. Blot 1 point skilte de to hold ad, da slutfløjten lød. Et misset ekstra point blev det afgørende for dagens udfald. 

All images are copyright of Tina Carstensen

All images are copyright of Tina Carstensen

Gold Diggers kom ellers godt fra start, som med et langt solidt drive, tog føringen 7-0 i første quarter ved scoring af Phillip Holm. Jublen varede dog ikke længe, da Towers på holdets første offensive spil, løb bolden 80 yards til TD, og efterfølgende scorede på deres Two point forsøg. 7-8, og så var de lilla i front.

Om ikke hjemmebaneholdet havde hovedpine nok over det gode løb fra modstanderen, så mistede nordsjællænderne kort tid efter både Tightend Stephan Nickelsen og truppens måske bedste spiller WR Phillip Holm. Dette påvirkede ikke kun SGD’s angreb, men også holdets Field Goal unit. 

All images are copyright of Tina Carstensen

All images are copyright of Tina Carstensen

Med Holm ude, var guldgraverne nu endnu mere amputerede, i den afdeling som sku skaffe point gennem stængerne. Holdet spillede i forvejen, i fraværet på Thomas TJ Johansen, med backup longsnapper i kampen. Da Phillip gik ned, var holder-positionen også hårdt ramt, da Jonas Bo Hansen heller ikke var omklædt. Denne rolle tilstod nu holdets tredje holder, Mikkel Lindsø, og det kom til at koste dyrt. 

All images are copyright of Tina Carstensen

All images are copyright of Tina Carstensen

Efter hjemmebaneholdets første scoring, skulle der gå helt indtil fjerde quarter, inden de guldklædte igen kom på scoringstavlen. I mellemtiden kom Towers yderligere foran 7-14, som også var resultatet ved slutningen af første halvleg. Undervejs fik SGD virkelig testet deres punt unik, som var på overarbejde denne lørdag eftermiddag.

På en af de offensive besiddelser blev bolden dog leveret til de lilla klædte i form af en interception. Med henhold til at opretholde et godt rivalopgør, må vi erkende, at vi prøver at holde mindre af spillerne fra Towers. Det kan dog ikke lade sig gøre, med holdets safety Søren Bendixen, som jo simpelthen bare er en dejlig dreng. Det takkede SGD’s Kenneth Stender ham for, da en bold blev kastet i Kenneths retning. Han battede den aflange bold videre lige i favnen på Søren, i stedet for at gribe den.

I anden halvleg ville Towers gerne være med til punt festen, og begge hold sparkede nu på skift bolden til hinanden. Først til allersidst i fjerde periode, fik SGD bragt bolden ned i den målgivende zone og reducerede til 13-14. Herefter blev snappet dog muffet, og ekstrapointet misset. Selvom Gold Diggers fik bolden igen, med muligheden for at tage føringen, endte bolden igen i hænderne på en Towers spiller, og kampen var slut.