SGD fortsat ubesejret efter storsejr over Horsens

Photo by SBC Photo

Photo by SBC Photo

På en dejlig dag på Rundforbi Idrætsanlæg kunne Søllerød Gold Diggers tage imod Horsens Stallions. 
SGD havde på forhånd valgt, at spare et par spillere, der de seneste uger har døjet med småskavanker. Dette betød blandt andet at SGD's angreb var uden quarterbacken Morten Forsbøl, og landsholdsreceiver Peter Ebdrup. I forsbøls fravær havde unge Andreas Willumsen fået chancen for start bag center, og dette skulle hurtigt vise sig at være en god beslutning, da han tideligt i kampen fandt en åben Christian Egedal, der på akrobatisk manér greb bolden, blot en enkelt yard fra scoring. Dette gav et nemt touchdown til Thomas TJ Johansen, der endte dagen med hele 3 af slagsen. Derudover bød dagen også på to scoringer fra den tilbagevendte receiver Phillip Holm. 

Søllerøds forsvar viste endnu en gang, at de var kommet for at spille. Selvom forsvaret måtte se bort fra linebacker Asger Nielsen og defensive tackle Daniel Erri Mortensen, var proppen sat i hullet, og intet passerede, på trods af flotte forsøg for et hårdt kæmpende Horsens angreb. Den defensive linje anført af Kent Bo Pedersen, lagde pres på Horsens quarterback Troels Andersen hele dagen, og var igen kernen bag forsvarets succes. 

Slutresultatet blev en flot 48-0 sejr til Søllerød Gold Diggers, der fortsat ligger på en delt 1. plads i den danske Nationalliga. 
Tak til alle de fremmødte til dagens kamp.

Næste kamp for Søllerød Gold Diggers, er allerede om 14 dage, når SGD tager imod mestrene fra Triangle Razorbacks, i første forsøg på at revancere det bitre finalenederlag fra 2015.