Optakt vs. Stallions

Chance for at vise sig frem til en af de unge, 4 oversiddende nøglespillere og en kamp, som kan blive meget mere tæt end forventet.

Søllerød Gold Diggers tager i dag imod Horsens Stallions på Rundforbi Stadion, med kampstart kl. 14.00. På papiret ligner det en walkover for hjemmebaneholdet, men med flere nøglespillere som Jimi Laursen, Peter Ebdrup, Phillip Holm og Morten Forsbøl ude, er alt åbent.

Fraværet af holdets QB1, betyder at unge Andreas Willumsen får chancen for at vise frem for de nordsjællandske fans, denne lørdag eftermiddag. Andreas har fået spilletid i de to forgående kampe, men dette er hans første start bag center.

Opgøret senere i dag, byder ligeledes på debut til to u19 spillere i form af OL Simon Kristensen og LB Alexander Mathiesen. Sidstnævnte med reel mulighed for at starte inde, i fraværet på spilleklar seniorspillere på hans position.

Laver Horsens denne sæsons overraskelse og slår et reservespækket Søllerød hold, eller vil unge Andreas Willumsen få sin første sejr som styrmand i Nationalligaen?

Kom ned og se sagen selv, kl. 14.00 på Rundforbi Stadion eller følg med på snap (sgdfootball).