SGD forsætter den gode sæsonstart, i en kamp hvor Herlev lider et efterhånden noget vanligt nederlag

Der var gjort klar til aktion i Dildhaven søndag eftermiddag, hvor SGD besøgte hjemmebaneholdet fra Herlev. De fremmødte tilskuere fik bold, sol og sne.

På en eftermiddag hvor vejrguden var mere forvirret, end de 17 årige piger på Sunday om fredagene, blev det til lidt af hvert oppe fra. Selvom det generelt kunne betegnes som en kølig dag, var SGD brand varme fra start. Da andet quarter just var gået i gang, stod den 0-28 til nordsjællænderne. En af scoringerne var kommet fra manden med de uopslidelige batterier, safetien med nummer 13, den levende legende Morten ”Speedy” Hejndorf, som endnu engang havde fundet vejen til både bolden og målzonen. 

Her fra var det op af bakke for det rødklædte hjemmebanehold, som dog ihærdigt forsøgte sig med kastet. Dette uden held i første halvleg, og rebellerne måtte gå til pause med 0 point på tavlen. SGD roterede på blandt andet QB positionen, og det tog gevaldigt farten af målfesten. Da Morten Forsbøl kom tilbage på banen i slutningen af andet quarter, fandt han med under 1 minut tilbage, Daniel Mortensen, dybt i Herlevs territorium. Efterfølgende fandt de to hinanden igen, denne gang for Touchdown, og så var der dømt halvleg, SGD foran 0-35.

 

Anden halvleg behøves der ikke laves nogen film om. Bemærkelsesværdigt kan det nævnes, at SGD’s starting Running Back Thomas ”TJ” Johansen, tromlede sig vej til 6 point i slutningen af kampen. Hjemmebaneholdet fandt også målzonen, først med et kast, og derefter to  Field Goals, til slutscoren 12-41, i en noget chancefattig anden halvdel af opgøret.

 

SGD er nu 2-0 og møder på lørdag på hjemmebane kl. 14.00 Horsens Stallions. En kamp hvor det ubesejrede guldklædte hold må betegnes som storfavoritter.