Hård weekend for SGDs juniorhold

Det er ikke sket siden 2013 at samtlige konkurrencehold i juniorafdelingen i Søllerød Gold Diggers har formået at tabe i samme weekend. Men spillerunde 2 i årets kalender for Dansk Amerikansk Fodbold Forbund, skulle vise sig at blive en hård omgang, for de ca 70 spillere der i weekenden var i kamp. 

SGD U19 lagde ud
Det unge hold, med en gennemsnitsalder på 17,2 år, i den bedste U19 række i Danmark, måtte se sig slået i et tæt opgør mod Ørestaden Spartans, der lørdag stillede til kamp med en trup der var mere end et år ældre i snit. Alligevel, bølgede kampen længe frem og tilbage, og det var da også drengene fra Søllerød, der først formåede at bringe sig foran. Dette skete da 16 årige QB Kasper Jeppsson kastede et kort kast over midten til hans jævnaldrende receiver Emil Borggreen. Martin Stabel satte sikkert ekstrapointet ind, 7-0 til Diggers. 
Spartans kom hurtigt efter det, og fik scoret et touchdown. De valgte at gå efter 2 point, og med lidt held lykkedes det at komme foran 7-8. Det skulle ikke vare længe før SGD igen kom på tavlen. Unge quarterback Kasper Jeppsson var igen på spil, da hand nede af banen fandt dagens farligste SGD våben, 16 årige Anton Engelbrecht. Anton formåede at slutte dagen med 3 catches for 81 for yards og selvfølgelig hans flotte touchdown til 13-8. SGD valgte at gå efter 2, men mislykkedes desværre, og da Spartans kort efter fik scoret til 13-14, lignede alt en spændende neglebider til sidste fløjt. Desværre trak Spartans det længste strå, og med scoringen til 13-20 bankede de det endelige søm i kassen og kunne tage tilbage til Amager med årets første sejr. 
Gameball gik til runningback og safety Nicklas Hansen, mens prisen som dagens absolutte maskine gik til den kun 15 årige Magnus Vilstad.

U16 besøgte Kronborg
Et meget amputeret hold drog til Kronborg, for at møde ridderne fra Kronborg Knigts. Og amputeret viste sig netop at være kosteligt for det traditionsfyldte hold. Der blev gået til stålet, men i sidste ende vendte kampen til Kronborgs fordel, og de kunne trække sig sejrrigt ud af kampen, med en stor sejr på 59-14.

U21 sluttede af
U21 skulle søndag prøve at revancere deres holdkammeraters nederlag fra dagen før, da de skulle på besøg hos Ørestaden Spartans. Her skulle den første rigtige test stå for U21 holdet, der i år spiller deres første sæson. SGD U21 er det første U21 hold i Danmark, og derfor spiller de i år i den danske senior 2. division. 
Kampen bølgede længe frem og tilbage, og var plaget af den kraftige vind, der stod ind over banen. SGDs forsvar spillede en fantastisk kamp, men da kampen var slut, måtte de se sig slået med 12-0 af holdet fra Ørestaden. U21 holdet mødte søndag op med en trup der var blot 18,9 år i snit, og måtte se sig slået af det gennemsnitligt 7 år ældre seniorhold. 
Gameball gik til Victor Kjærgaard Vilner, der efter et år i Japan, er vendt tilbage til Søllerød Gold Diggers. 

Alle kampe lover godt for den kommende sæson, og specielt cheftræner for U19 og U21 Jan Hamburger, havde en god fornemmelse for fremtiden, da weekenden var ovre. 

Næste kampe i SGD
Lørdag den 23. april møder U16 holdet Køge Marines klokken 10.00, hvorefter U21 tager imod Frederikssund Oaks klokken 14.00. Begge kampe bliver spillet hjemme på Rundforbi Idrætsanlæg.
Søndag den 24. april, drager NL Holdet til Herlev, for at spille årets anden kamp i danmarks bedste række, imod Herlev Rebels.