OPTAKT vs. Rebellerne

På søndag, den 24 april, drager de nordsjællandske drenge fra SGD en tur til Kildegårdskolen, hvor traditionsklubben Herlev Rebels venter.

Dette opgør bliver begge klubbers anden kamp i 2016. De to mandskaber har dog langt fra haft en sammenlignelig start på sæsonen.

 

SGD startede i overbevisende stil, hvor Amager Demons blev kørt over, foran det fremmødte hjemmepublikum 34-0. Overbevisende er ikke ligefrem ordet, som beskriver de rødklædte Herlev spilleres første præstation på grønsværen i år. Holdet tabte miserabelt 56-0 til naboerne fra Copenhagen Towers, og ligner heller ikke denne sæson, et hold der kan drille de store.

 

Et skifte væk fra Herlev, er ikke et sjældent syn i dansk amerikansk fodbold. SGD har på holdkortet blandt andre stjerner som QB Morten Forsbøl og WR Peter Ebdrup, som tidligere har optrådt for rebellerne. Senest har LB Andreas Pedersens, tidligere IFAF World Team spiller, taget turen fra rødt til guld, og spiller søndag sin første kamp mod sin gamle klub.

Netop Andreas er en af dem, man i opgøret skal holde øje med. Han optræder i Ugens- MatchUp imod sin gamle klub- og landsholdskammerat QB Simon Dellgren. 

Oraklet forudser to sacks af Andreas Pedersen på sin tidligere partner in crime Simon. Tag turen til Herlev og se selv om dette lykkes.

Kampen spilles søndag, den 24 april, kl. 14.00 på Kildegårdskolen, Dildhaven 40, 2730 Herlev.