Kampreferat - Første Kamp

Lørdag eftermiddag skød SGD sæsonen i gang, med en hjemmebanekamp mod Amager Demons. Det blev en forholdsvis problemfri sejr til nordsjællænderne 34-0, i et opgør hvor næsten alle fik spilletid.

SGD kom foran 3-0 på et Field Goal af Philip Friis, og den føring slap de guldklædte aldrig. Morten Forsbøl gjorde det værre for demonerne, da han udbyggede føringen til 10-0 i første quater, på et QB sneak.

Der kom aldrig gang i Amagers angreb, der blev stoppet prompte af et velspillede SGD forsvar. Især nyerhvervede August Hyldrup var veloplagt og gav det fremmødte hjemmebanepublikum noget at juble over.

Morten Forsbøl viste også, at han ikke blot er god til at løbe, hans arm fejler absolut intet. Han kastede tre Touchdowns i løbet af opgøret. Phillip Holm, Peter Ebdrup og Daniel Mortensen var i den modtagende ende af de bolde, i nævnt rækkefælge.

Dagens startende Runningback var Thomas TJ Johansen, men både Nicolaj Elnef, Frederik Knudsen og Victor Skieller fik alle spilletid på positionen.

Da slutfløjtet lød, var scoren 34-0, og SGD kunne indkassere årets første sejr.

Gameball, givet for kampens bedste præstation, gik fortjent til Morten Forbøl.

Hør hvad han selv syntes lykkes for ham i opgøret herunder.