OFFICIELT! SGD rykker på stadion!

Det er med stor glæde at vi, fra Søllerød Gold Diggers, i samarbejde med Rudersdal Kommune, kan offentliggøre at de resterende hjemmekampe i National Ligaen 2016, vil blive spillet på selve Rundforbi Stadion. 
Aftalen kommer som et resultat, af de sidste års stigende interesse for amerikansk fodbold i Rudersdal. I sidste års semifinale imod Copenhagen Towers, rundende vi for første gang i klubbens historie 500 tilskuere på Rundforbi, en rekord der ønskes slået i 2016. 

"Stadion giver os en masse nye muligheder, for at afholde de events, som vi ser som en stor del af vores sport. For os er det vigtigt at publikum går fra stadion, med en fornemmelse af, at de har haft en fest. Her må vi indrømme, at stadionet på Rundforbi Idrætsanlæg, giver os nogle muligheder, både i forhold til tribune og lyd, vi ikke til dagligt har på vores normale bane. Vi er utroligt glade for, at vi endelig har fået mulighed for, lidt mere permanent, at vise os frem på den største scene i Rudersdal." - Udtaler bestyrelsesformand Casper Reinhardt.

De allerede planlagte kampe, der derfor vil blive spillet på stadion er følgende:
14. Maj - Triangle Razorbacks
28. Maj - Copenhagen Towers
25. Juni - Aarhus Tigers

Rundforbi Stadion er fra 1970 og kan rumme 5.000 mennesker, hvoraf 400 af dem er siddepladser.