Nye ansigter i SGD-Bestyrelsen

Onsdag aften, den 17. februar, blev der afholdt årlig generalforsamling i Søllerød Gold Diggers. Det var et roligt arrangement, hvor året 2015 blev gennemgået vanen tro, og det reviderede regnskab blev fremlagt. Regnskabet blev godkendt, og det samme blev budgettet. 
Bestyrelsen fra 2015 blev rost for at have gjort et fantastisk arbejde, specielt med henblik på at rette op på den økonomiske situation i klubben. Derfor var det også med en stor klapsalve at Tobias Rehling blev takket for sin indsats over de sidste par år, for hans arbejde i bestyrelsen. Tobias fortsætter som supleant for bestyrelsen, og dommeransvarlig i klubben, og grunder sin fratrædelse med den øget arbejdsmængde han står overfor som nyudvalgt medlem af bestyrelsen i DAFF. 
Udover Tobias, takkede Jimi Smidt Laursen også af for denne gang mht. bestyrelsesarbejde. Han vil i 2016 fokusere på sin spillerkarriere på klubbens NL hold, hvor han er blandt kaptajnerne. 

Formand Casper Reinhardt og bestyrelsesmedlemmer Mette Harboe Voll og Christoffer Buster Reinhardt blev alle genvalgt. 

To mand ude, betød selvfølgelig at der skulle findes 2 nye ansigter. Valget faldt på Carsten Forsbøl og Jesper Qvist, der begge har vist stor interesse for Søllerød Gold Diggers. 

Carsten Forsbøl:
Carsten har været selvstændig de sidste 9 år, og er til dagligt direktør og konsulent i Forsbøl Consulting. Tidligere har han siddet 14 år som IT-chef for EDC-gruppen, og har mange års erfaring inden for IT og consulting. Carsten kommer ind med en god forretningsforståelse, og mange års erfaring indenfor bestyrelsesarbejde. 

Jesper Qvist:
Jesper er selvstændig og ejer af virksomheden Qvist-service. Før da kommer han med 17 års erfaring fra IBM, hvor han blandt andet har siddet som Project Manager og Training Sales Manager. Jepser kommer ind med en engageret og nytænkende tilgang til tingene. 

Bestyrelsen takker for god ro og orden, og glæder sig til et spændende 2016. 
Referat af generalforsamlingen vil blive udsendt snarligt.