Tidligere IFAF World Team spiller skifter til SGD

Det er med stor glæde, at klubben bringer denne artikel. 20 årige Andreas Pedersen, tidligere IFAF World Team spiller, er her i offseason skiftet til SGD, og dette vækker stor begejstring hos hans nye holdkammerater, samt trænere.

Den nye Søllerød spiller, vil have sit første år på senior, i den nordsjællandske klub, efter at have spenderet samtlige af sine tidligere sæsoner i Herlevs ungdomsafdeling. Andreas nåede 6 år i den traditionsrige klub, hvor han her også spillede sig på både u16- og u19 landsholdet, samt fik en plads på det famøse IFAF World Team. Et kvalitet stempel for enhver atlet i football verdenen. 

Kontoret havde en snak med det unge stortalent, omkring hans valg af klubskifte, målet med sæsonen og hans første indtryk i SGD

Hvorfor Søllerød?

- Jeg har valgt at skifte fra Herlev, fordi jeg føler at mit ambitionsniveau er højere end det som Herlev i øjeblikket kan byde på. Jeg ville spille i den klub som kunne udvikle mig allermest og det var derfor oplagt at vælge Søllerød og blive trænet af Troels Vestergaard og Carlos. Troels har trænet Mikkel Vangsgaard, som har været den person der har lært mig allermest om at spille Linebacker.

Samtidig er Jan Hamburger, som er min tidligere u19 træner, blevet træner i Søllerød så det var også et stort trækplaster, da Jan er en tæt ven og har været en kæmpe del af min udvikling som spiller.

 

Hvad er dit mål med denne sæson?

- Mit mål for sæsonen er, at udvikle mig så meget som muligt ved at lære af de andre dygtige LBs og vores træner Jack. Jeg har desværre været ude i 4 måneder med en brækket hånd der ikke gad gro ordentlig sammen, så det har været en svær offseason. Men planen er at gøre mig fortjent til en masse spilletid.

Hvordan er dit første indtryk af SGD?

- Mit første indtryk af holdet har været virkelig positivt. Den professionelle tilgang der er til alting, både til træning og omkring bestyrelsen er virkelig imponerende. Folk hartaget rigtig godt imod mig, så det har ikke været en svær overgang, at skifte klub.

Vi glæder os til at se Andreas på banen iført guld og sort, når sæsonen bliver sparket i gang i april.