Storsponsor gentegner med Gold Diggers

GANT_FW13_Campaign_1_high.jpg

Søllerød Gold Diggers og RAAM indgik sidste år en aftale, der skulle hjælpe SGD tilbage til toppen af dansk football. Det er med glæde i stemmen at vi kan meddele, at RAAM har valgt at fortsætte, efter et fantastisk år. 

RAAM - rendyrket passion

RAAM er gennemtænkt design bygget af eksperter med passion for udfordrende cykling. RAAM er kvalitetscykler, klar til at forcere store udfordringer i ethvert terræn uden at vælte budgettet.
I den græske mytologi er vædderen symbolet på Zeus, der var gudernes fader og fører. Vædderens mål er at bane vejen for andre, hvilket går flot hånd i hånd, med det sammenarbejde SGD og RAAM ønsker for fremtiden. Inspireret af vædderens styrke og overlegenhed, startede sammenarbejdet med SGD, da amerikansk fodbold afspejler vædderen, i mere end blot symbolsk forstand.

Value for money

RAAM er skabt til dig, der vil udfordre dig selv og naturen, men som ikke vil udfordre skæbnen og investere i en hvilken som helst cykel. Med RAAM-cyklerne får du value for money. RAAM er gennemtænkt design. Bygget af eksperter, med en lidenskab for cykler, og bygget med kvalitetskomponenter fra verdens førende producenter. Både når det gælder gear-system, krankboks, bremser, hjul, dæk, nav, sadel og forgaffel, er kvaliteten i særklasse. Det samme er stellet, hvad angår geometri, lakering, svejsninger og samlinger.

Køb ny cykel og støt klubben

Har du mod på at møde “vædderen” i levende live, så kontakt klubben, og få gode rabatter på cykler fra RAAM, Cultima, E-Fly, Ghost og NoRDEN, samtidig med du støtter klubben hver gang du køber en cykel.