Har du en cheerleader i maven?

Er du glad for at danse, og har du altid drømt om at blive cheerleader? Så har du nu muligheden her i Rudersdal. Søllerød Gold Diggers åbner nemlig en helt ny cheerleading-afdeling, der får fast træningssted på Rundforbi Stadion i Nærum.

”Cheerleading hører i DIF-regi ind under DAFF (red. Dansk Amerikansk Fodbold Forbund), og det er derfor naturligt, at vi som en af landets førende klubber også åbner en cheerleader-afdeling. Jeg synes, det er dejligt, at vi på den måde kan udvide Gold Diggers-familien” siger Casper Reinhardt, der er formand for Søllerød Gold Diggers, hvorefter administrationschefen Mille Hallarth uddyber:

”Jeg kan berolige alle med, at det ikke er Casper eller andre af vores football-trænere der skal stå for undervisningen, for vi har nemlig fået nogle af landets mest erfarne cheerleaders til at stå i spidsen for SGD's Cheerleading-afdeling”.

Det bliver Camilla Spinoza, der kommer til at stå i spidsen som sportschef for SGD’s Cheerleaders, og hun glæder sig til at få cheerleader-afdelingen i gang:

”Vi går all in. Vi får fra start rigtig gode rammer på Rundforbi Stadion, og jeg glæder mig til at være med til at starte en helt ny cheerleader-afdeling op i Danmark. Vi skal dyrke cheerleading som konkurrencesport, men i starten kommer det til at handle om at vi skal have det sjovt og hyggeligt sammen, samtidig med at vi får lavet nogle rigtig fede rutiner”.

Camilla Spinoza får selskab af Michala Olsen, som vil fungere som træner for SGD’s Cheerleaders.

SGD’s Cheerleader-afdeling kommer fra d. 01-02-2017 til at træne på Rundforbi Stadion:

 Tirsdag kl. 17:30 – 19:00

 Torsdag kl. 17:30 – 18:45

Hvis du vil vide mere, om hvad det vil sige at være cheerleader eller har andre spørgsmål, så kontakt Camilla Spinoza på mail; cs@sgdfootball.dk.