Fra WR coach til OC

Kim Ewé stod sidste sæson for at træne NL holdets WR, og har nu taget steppet videre i Gold Diggers offense. Mere præcist bliver Kim Ewé holdets offensive coordinator for 2017 sæsonen.

Kim, der i en længere årrække var head coach for holdet, glæder sig til at komme i gang med udfordringen som offensive coordinator, og udtaler i den forbindelse:

Det bliver et virkeligt spændende år! Det er jo mit første år hvor jeg kun skal koncentrere mig omkring offense. Jeg glæder mig virkelig meget, for jeg har på sinde at der skal ske noget anderledes på NL holdet i år. Vi så lidt af det i semifinalen i sidste sæson, hvor vi fik vores playmakers i gang og kom godt ned af banen. Vi skal have tændt for lunten til et offensivt festfyrværkeri næste år!
Nu skal det hele, helt ned til de mindste detaljer, lige på plads, og vi skal være sikre på at vi har alle redskaberne der skal til. På nuværende tidspunkt kommer den til at stå på styrketræning, og så starter vi så småt snart på den grundlæggende teori
. ”

Vi glæder os hamrende meget til at se hvad Kim og resten af NL holdets offense får stykket sammen til 2017!