Den defensive trænerstab er på plads

DC: Man in charge

Carlos Barrera

Carlos Barrera

Carlos Barrera:
Som nævnt tidligere på ugen, er Carlos den nye leder af forsvaret i SGD. Træneren med mexicanske rødder, er i denne sæson blevet forfremmet fra DB træner til DC, og alle i klubben glæder sig til, at se hvilken effekt dette har. Forvent et forsvar med vild intensitet. 

DL coach: Peter AG Halby

En gammel kending. Var i mange år en af dem, som jagtede modstanderens quarterback, fra den defensive linje i SGD. Var både med til, at vinde danmarksmesterskaber, og en EFAF Cup for klubben. Den defensive linje vil i 2016 uden tvivl, blive bedre under den nye meget sympatiske træner.

LB coach: Jack Lieberoth

Jack har tidligere spillet og været træner i Avedøre Monarchs. Han er bror til tidligere SGD spiller Johnnie Lieberoth. Forvent nogle hårdt rammende Linebackers under den nye træner.

DB Coach: En legende vender tilbage

Carlos’ forfremmelse, skabte et hul i trænerstaben, ved de Defensive Backs. Dette hul er blevet udfyldt, af ingen andre end én, af de største navne i dansk fodbold gennem tiden. Det sportslige udvalg, har virkelig hævet kaninen op af hatten, og i 2016 vil SGD’s Defensive Backs, blive træner af en tidligere dansk mester, landholdslegende, og ikke mindst, fremtidig Søllerød Gold Diggers Hall of Fame’er. Offentliggørelsen kommer snarest, så følg med.