En af de bedste nogensinde - Nu som træner i SGD

Han er tilbage. Nu som træner. 

Der er få, der har et CV, som Søllerøds nye DB træner. Det er en absolut fornøjelse, at have lov til, at præsentere klubbens seneste tilføjelse til trænerstaben. Den nominerede SGD Hall Of Fame’er, the man, the legend : KRISTIAN NIELSEN. 

(tryk på billedet, for at se flere)

Den utrolig sympatiske ,tidligere elite safety, har igennem utallige år, huseret på den defensive side af bolden, på de danske og internationale græsplæner. Det er blevet til danske mesterskaber, rekorden for flest landskampe (han havde i 2011, spillet i samtlige danske senior landskampe nogensinde, slå lige den) og senest, en EFAF CUP guldmedalje, hvor hovedpersonen ham selv, ledte det stjernespækkede SGD hold til international triumf. 

(tryk på billedet, for at se flere)

Rekorderne, de mange sejrer, og den store ros hos samtlige involverede i dansk amerikansk fodbold, taler for sig selv. Kristian Nielsen var en sublim spiller. Det er dog ikke kun det, hans tidligere klub-og landsholds lærling Marcus Clausager, husker ham for.

Kristian er den leder alle hold har brug for. Sympatisk, rar, ydmyg, et godt menneske helt ned til bunden. Jeg kom op fra u19, og var hans naturlige efterfølger. Mange andre ville have følt sig pressede og nødsaget til at gøre livet surt for en. Kristian gjorde det helt modsatte. Han bedte ofte trænerne om, at skifte ham ud, for at give mig spilletid, når vi var foran. At spille sammen med KN, var som at have en personlig coach. Han var en fader figur for alle os unge spillere.

Kristian Nielsens tidligere padowan, er da også overbevidst om, at denne signing til trænerstaben, bliver synlig i løbet af meget kort tid.

KN er sammen med Kim Ewe, den bedste DB træner man kan finde i landet. Kristian er en født underviser, og han har erfaringen med sig, fra sine mange dage som elite DB. Det ikke sikkert SGD nogensinde får så gode DB’s som i 2011 (hvor gruppen balndt andet bestod af navne som Speedy, Lindsø, KN, undertegnede, Rasmus Graucob og Jonas Christiansen), men Kristian vil i hvert fald som træner, gøre sit for, at niveauet kommer derop igen.  

Det bliver spændende at følge SGD’s defensive backfield i løbet af året. Første opgør er i april, hvor vi forhåbentlig så småt, kan se effekten, af legendens tilbagekomst til dansk amerikansk fodbold.