U16 jagter andet mesterskab på stribe

Mange af U16 drengene har spillet football i under et år. - Photo by Kenneth Ulrich

Mange af U16 drengene har spillet football i under et år. - Photo by Kenneth Ulrich

Søllerød Gold Diggers besluttede tilbage I 2013 at satse stort på deres ungdomsafdeling. Dette skete blandt andet ved ansættelsen af U14 Head Coach Jarl Due og U16 Head Coach Casper Reinhardt. Allerede I 2014 kulminerede dette i den første titel til U16 holdet i Søllerøds historie. Der skulle ikke gå mere end 11 måneder før U16 holdet igen står med en chance for at løfte trofæet.

Holdet består af en god blanding af erfarene spillere der er gået igennem en større del af ungdomsprogrammet, samt en stor del spillere der har spillet i under et år. "Jeg blev taget imod som om jeg allerede var en del af holdet og holdet har et helt fantastisk sammenhold. Man lærer meget hurtigt når man først er igang, for så vil man bare blive så meget bedre hver træning." - siger Kasper Jeppsson(forrest i billedet) der selv startede tilbage i februar i år.

Før Challenge Bowl, som U16 finalen bliver kaldt, der bliver spillet i Frederikssund den 4. Oktober,  skal U16 holdet forbi Aalborg 89ers i semifinalen. Dette finder sted på Rundforbi Stadion lørdag den 19. September.

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af Søllerød Gold Diggers, så kontakt klubben. Vi glæder os til at tage imod dig.