SGD vs. Razor - Et indblik indefra

Phillip Holm, en af seniorholdets vigtige spillere, i et interview om kampen mod Razorbacks.

Hvordan ser du kampen?

Razor må nok siges at være favoritter i dette opgør, de har set overbevisende ud i de seneste kampe, hvorimod vi har haft nogle meget svingende præstationer. Men får vi rettet op på vores småfejl og spiller op til vores potentiale, tror jeg det kunne blive en rigtig interessant og velspillet kamp.

Har i haft en god uge op til? Er holdet friske og klar?

Der har været fuldt fokus fra trænere og spillere de sidste to uger. Vi er et hold der skal ud og bevise, at vi er langt bedre, end det vi viste i nederlaget mod Århus. Og forhåbentlig kan vi hive en sejr hjem.

Ser vi dig score mål?

Jeg vil da ikke udelukke et mål fra min side, men nu må vi se, hvad der byder sig af chancer.

VI håber på mål af Phillip og resten af SGD's mandskab. 

KICK OFF: Lørdag (12 september) kl 13.00 : Rundforbi Stadion