Benny Greve ApS - Kampsponsor til topkamp

Lørdag tager eliteholdet fra Søllerød Gold Diggers imod Triangle Razorbacks. Søllerød er pt. rangeret som nummer 2 i Nationalligaen. Triangle Razorbacks kommer ind til kampen som ubesejret i sæsonen, og indtager derfor en sikker førsteplads.

Gold Diggers hjelmsponsor Tømrer- og snedkermester Benny Greve ApS, har i mange år været en fast støtte af klubben. Endnu engang vil virksomheden være repræsenteret på sidelinjen til kampen, og denne gang også som officiel kampsponsor.

Søllerød Gold Diggers takker for støtten, og glæder os til en helt fantastisk kamp. Kampen spilles hjemme på Rundforbi Stadion klokken 13.00

Tømrer- og Snedkermester Benny Greve ApS er en velrenommeret entreprisevirksomhed, der står for det solide og gode håndværk i højeste kvalitet.

Vi leverer totalløsninger inden for såvel tilbygninger, ombygninger, nybyggeri og renoveringsopgaver.

VI GÅR IKKE PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

Som virksomhed og professionel tømrermester ligger vores hovedfokus på tre nøgleord: Kvalitet, grundighed og effektivitet.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, hvad end det drejer sig om kvaliteten af vores arbejde eller de materialer, vi arbejder med. Derfor har vi også ofte sagt nej til kunder, der blot kræver det billigste og hurtigste arbejde.

For os er kvaliteten, af det vi leverer, vigtigere end de hurtige penge, vi kan tjene på en billig løsning.

Til gengæld garanterer vi vores kunder, at vi leverer en smuk og holdbar løsning, der matcher deres ønsker, deres behov og deres økonomiske rammer.