U16 er igen i Challenge Bowl

U16 profiles WR Thomas Ashworth(left), LB Magnus Vöge(middle), RB Nicklas Hansen(right). - Photo by Kenneth Ulrich

U16 profiles WR Thomas Ashworth(left), LB Magnus Vöge(middle), RB Nicklas Hansen(right). - Photo by Kenneth Ulrich

For andet år i træk er det lykkedes Søllerød Gold Diggers U16 at spille sig frem til finalen Challenge Bowl. Semifinalen der ellers skulle have været spillet på lørdag imod Aalborg 89ers er blevet vundet 50-0, da Aalborg har valgt at trække deres hold. 

"Jeg synes det er mega ærgeligt. Der er absolut ingen der kan lide at komme i finalen på den måde, men samtidig vidste vi at vi var klar hvis vi skulle spille. Når man er kommet så langt skal man også gå hele vejen, ellers er der intet ved det." - siger U16 kaptajn Anton Engelbrecht.

Challenge Bowl har de seneste år fungeret som afslutning på U16 sæsonen, hvor årets bedste U16 hold bliver fundet. Søllerød Gold Diggers er forsvarende mestre med deres sejr på 22-12 i 2014 over Aarhus Tigers. 

Netop Aarhus Tigers kan blive modstanderen i Challenge Bowl den 4. Oktober i Frederikssund. Aarhus Tigers møder på lørdag Amager Demons i en kamp om den sidste plads i finalen. 

"Det er vildt fedt at være kommet i finalen, jeg er super glad for holdets vegne. Jeg synes holdet har udviklet sig rigtig meget siden starten af sæsonen, og jeg er helt sikker på at vi bliver klar til finalen." - slutter U16 center Marcus Wedfeldt Nielsen.

Har du lyst til at spille amerikansk fodbold, så kan du stadig nå det inden sæsonen slutter! Kontakt klubben og hør meget mere om hvordan.