Gold Diggers repræsenteret på Flag Football landsholdet

Mange har en forestilling om at amerikansk fodbold er en sport der kræver hård fysisk kontakt. Men der findes faktisk en udgave af sporten hvor alt der har med hjelm og skulderbeskytter at gøre er pillet ud. Dette kaldes flag football. 

Netop i disse dage spilles der EM i flag football i Madrid. Her deltager både det danske herre- og kvindelandshold. Selvom der findes seperate flag football klubber i Danmark, så er vi i Søllerød Gold Diggers stolte af at være repræsenteret på flag landsholdet. NL defensive back og receiver Jonas Bo Hansen, er en af de helt store profiler ikke kun i Nationalligaen, men også Flag Nationalligaen hvor han tørner ud for Copenhagen Fusion. Han repræsenterer i disse dage Danmark under EM sammen med NL defensive back og Gold Diggers kaptajn Mikkel Lindsø. 

Ud over de to ovenstående er der også to tidligere Søllerød drenge med i landsholdstruppen. Både Jonas Korsgaard Christiansen og Frederik Løchte Ermler, var begge en del af de mange år med Mermaid Bowl succes fra 2010-2012. 

NL fysioterapeut Sidsel Andersen spiller quarterback på kvindelandsholdet, der efter en sej kamp har opnået deltagelse under EM. 
Se mere om de seje piger her: https://www.facebook.com/video.php?v=895510590504000&pnref=story

Vi ønsker de to landshold held og lykke under deres turnering.