Sidste kamp gav nederlag til U19

9958_1.jpg

På en meget regnvåd lørdag, kunne Søllerød Gold Diggers U19 drage til Gentofte, for at spille imod U19 ligaens nummer 1.

Towers lagde kraftigt ud, og det blev også stilen for resten af kampen. Gold Diggers safety Emil Neumann kunne dog pynte på resultatet, da han greb en lang bold fra Towers QB'en i 4. quarter og tog den hele vejen til touchdown.

U19 sæsonen går på held nu, og U19 kunne slutte sæsonen af med en flot august måned. Med 3 sejre og 5 nederlag, blev en sæson der var forventet at blive hård for U19 holdet, meget bedre en forventet.

Vi takker alle familier og venner der var mødt op for at støtte U19 holdet, og glæder os til at komme stærkt tilbage i 2016!

I juniorfootball er sæsonens sidste kamp ensbetydende med, at en række spillere spiller deres sidste kamp inden de rykker op i næste aldersklasse. Vi takker alle fra årgang 1996 for deres store indsats over de sidste 3 år, og glæder os til at se dem på NL holdet de næste år frem.

Oprykkere til NL:
Adil Malik Hussain (Linebacker)
Casper Engel Olufsen (Wide Receiver)
Mads Halborg Sørensen (Linebacker)
Per Andersen (Cornerback)
Sebastian Huscher (Quarterback)
Thomas Klaaborg (Safety)
Victor Skieller (Runningback)

Er du interesseret i at være en del af U19 holdet i 2016, så starter forberedelserne allerede nu. Kontakt og hør meget mere, om hvordan du bliver en del af holdet.